Naš cilj:

Auto Centar Velja osnovan je u Batajnici (Beograd) 2010. godine sa ciljem pružanja usluge na jednom mestu u pogledu kompletnog servisiranja putničkih vozila.

– Auto mehanika
– Auto limarija
– Auto lakiranje
– Auto elektrika

Istorijat:

Osnivač Auto Centra je Velimir Raščanin koji je u ranom detinjstvu pokazao interesovanje za auto indistriju i auto-moto sport.

Popravljajući mopede/skutere/automobile prijateljima i poznanicima, odlučio je da ovu svoju nadarenost usavrši i uvede u profesinalne tokove.

Kao i svaki početak ovaj je takođe bio težak. Velimir je radeći u drugim auto-moto servisima sticao nove veštine i unapređivao svoja znanja, gde je uvideo manjkavosti u vidu kvaliteta usluge, celovitosti same usluge i mogućnosti unapređenja prema zahtevima korisnika.

Vremenom se isticao po svom znanju i brzini, što u pogledu teško havarisanih vozila koje je dovodio u stanje perfekcije, kao i po pitanju auto-mehaničarskih usluga.

2010. godine osniva Auto Centar Velja, i već mnogobrojne postojeće korisnike njegovih usluga uverava u kvalitet koji ne izostaje do danas.
Učestalim usavršavanjem, pohađanjem kurseva i ostvarivanjem sertifikata Auto Centar Velja se izdvaja ne samo na područiju Beograda i Srbije već i šire.
Dokaz tome su mnogobrojni koristnici koji žive van granica Srbije i poveravaju svoja vozila na servisne usluge.

TIM SERVISERA AUTO CENTAR “VELJA”

Dugogodišnje iskustvo, mlad tim, savremeni dijagnostički i drugi alati, pouzdanost i garancija na rad nas izdvajaju od konkurencije!

 

Velimir Raščanin

Osnivač

 

 

Budućnost i sledeći koraci…

Učestala edukacija, usavršavanje i u pogledu elektro vozila kao jedne od razvojnih tehnologija u vidu svakodnevnog transporta.

 

Call Now ButtonPozovite nas!